ул. Тинтява 15-17
1113 София, България

+359 2 9607141

+359 2 9607185

ПРИНТЕРИ – ИЗБЕРЕТЕ DAISY TECH И НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ

ПРИНТЕРИ – УВОД

Помислете само: възможно ли да е се създаде една нормална и адекватна работна среда без модерни и високотехнологични принтерипринтери, които да отговарят както на иновациите и тенденциите, така и на постоянно променящата се нормативна уредба? Отговорът е ясен. И той не важи само в случаите, когато говорим за принтери, но и за други електронни продукти, различни от принтери. Разнообразието е огромно – от касови  и таксиметрови апарати, до ПОС системи и електронни електромери. То обаче не е достатъчно, ако въпросните принтери или фискални устройства, например, не са достатъчно качествени.

Daisy Tech Ви осигуряваме както разнообразие, така и качество, независимо дали става въпрос за принтери или други електронни продукти. Ние сме лидер в разработката, производството и дистрибуцията на касови апарати, принтери и още много електронни продукти – по-голямата част от тях се продават в Европа, Азия, Африка и Близкия Изток, където имаме много партньори.

Най-добрите дистрибутори в цяла България работят с нас, за да можете Вие да изберете онези принтери, които са Ви необходими. А като прибавите към това солидния ни опит и висококвалифициран екип става ясно, че Дейзи сме точните хора за Вас, ако сте решили да се сдобиете с най-добрите и иновативни принтери, касови апарати, електронни електромери или други подобни продукти.

 

ПРИНТЕРИ – ВИНАГИ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ СЪС ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО

Надлежното сертифициране, за да са спазени всички законови изисквания, било то за касови апарати и нашумялата напоследък тема с Наредба Н-18, принтери или друго различно от тях, е нещо изключително важно за всяка уважаваща себе си сериозна компания. Daisy Tech е сертифицирана по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и ISO45001.

Това обаче не е всичко – ние отговаряме на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID). Освен това, Дейзи сме единствената българска фирма, производител на електронни електромери, която има модул B и модул D – продуктови и производствени сертификати, изисквани от Европейския Съюз.

Доказателствата в наша полза са много – доверете ни се за всички принтери, от които имате нужда. Това са принтери, които ще услеснят ежедневните Ви работни ангажименти – принтери, които си заслужават и в никакъв случай няма да Ви подведат.

Ние сме тук за Вас – за да получите най-доброто обслужване и онези принтери, които предпочитате! Доверете се на Дейзи – свържете се с нашия екип!

 

ПРИНТЕРИ – ВИЗИТКАТА НА DAISY TECH Е ВАШАТА ГАРАНЦИЯ

Daisy Tech Ви гарантираме професионално обслужване и качествени продукти (принтери, POS системи и оборудване, електронни електромери, фискални устройства, таксиметрови апарати, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции). Осъществяваме определени процеси, които са относими и за предлаганите от нас принтери, и за останалите ни продукти.

Дизайнът и разработката – това са процеси, в които Дейзи имаме богат опит и дългогодишни традиции. Тези процеси са съпътствани от проучване, разработване и поддръжка – това е така, защото ние държим, освен със законодателството, винаги да се съобразяваме и с конкрените предпочитания на крайния клиент. Тези предпочитания на клиента като кои видове принтери търси той и какви трябва да бъдат специфичните характеристики на тези принтери, са нещо изключително важно за нас като производители и дистрибутори.

Друг важен процес е именно индивидуалният подход, който използваме не само, когато Ви предлагаме принтери, но и когато търсите електронни електромери, ПОС системи и оборудване, фискални устройства. Като лидер в производството и дистрибуцията на принтери и още много електронни продукти, знаем колко е важно постоянно да сме в крак с иновациите и тенденциите в бързопроменящата се пазарна среда.

Макар, че не е пряко свързана с принтери, на сайта ни можете да видите нашата програма „Лоялни клиенти“. Информираме Ви за нея, защото тя е важна с оглед последните промени в нормативната уредба, касаещи не Вашите принтери, а касови апарати. Държим да отбележим, че освен най-модерните и ефикасни принтери, Вие вече имате възможност да си закупите новите касови апарати от серията Compact, които са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо последните изменения от септември в Наредба Н-18.

 

ПРИНТЕРИ ОТ DAISY TECH – ОГРОМЕН ИЗБОР НА СУПЕР ИЗГОДНИ ЦЕНИ

На нашия сайт можете да се запознаете с всички продукти, които предлагаме, включително и най-модерните ни принтери, с които работата лесно се превръща от досадно задължение в удоволствие. Имате огромен избор на изгодни цени – електронни везни, таблети, банкнотоброячни машини и детектори за банкноти, POS терминали, електромери, баркод четци, ФУВАС, цялостно оборудване за търговски обекти, аксесоари и видеонаблюдение.

Конкретно за предлаганите от нас принтери – можете да разгледате въпросните принтери от съответната продуктова категория. Разполагаме с етикетиращи принтери, фискални и нефискални принтери. Етикетиращите ни принтери Daisy 1200 LP са с висока функционалност, комуникационни възможности и стилен дизайн, а освен това са подходящи и за работа с електронни везни.

В зависимост от Вашите конкретни предпочитания, можете да разгледате и различните видове фискални принтери, които предлагаме, както и разнообразието от нефискални принтери, които Дейзи Ви осигуряваме.  

Както виждате, изборът при нас е огромен, а цените са изключително изгодни.

Изберете Daisy Tech, за да се чувствате сигурни и спокойни в осъществяването на Вашите ежедневни работни ангажименти!

 

ПРИНТЕРИ – ДИСТРИБУТОРИ, ПРОМОЦИИ, ФЕЙСБУК И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Можете да се свършете с нашите дистрибутори по всяко време – те ще Ви съдействат, за да намерите най-подходящите за Вас принтери. Не пропускайте шанса да се възползвате и от някоя от нашите промоции – нищо чудно точно тук да намерите онези принтери, които са Ви необходими.

Намерете ни и във фейсбуккато една сериозна и иновативна компания, ние знаем колко важни са социалните мрежи в днешно време. Актуализираме постоянно страницата ни, така че няма да се изненадаме, ако именно чрез нея откриете търсените от Вас електронни продукти.

На сайта ни сме дали информация за контакти – свържете се с нас, за да получите най-доброто обслужване и най-качествените продукти на възможно най-изгодните цени. Продукти, съобразени изцяло с актуалното законодателство и Вашите конкретни изисквания.

Богатият ни световен опит, фирмената ни визитка, сертификатите, които притежаваме, индивидуалният ни подход към клиентите съобразно иновациите и тенденциите, професионалният ни екип – това са причините да се доверите на Daisy Tech.

Направите ли го веднъж, веднага ще се уверите, че Дейзи сме точните хора за Вас – именно в нашата фирма ще намерите най-добрите принтери или други електронни продукти.

В Daisy Tech мислим само и единствено за Вас!

 

 

 

 

 

 

 

Препоръчани продукти

    Нашите приложения:
    Daisy Manager