ул. Тинтява 15-17
1113 София, България

+359 2 9607141

+359 2 9607185

ФИСКАЛЕН ПРИНТЕР – В DAISY TECH ГАРАНТИРАМЕ НАЙ-ДОБРОТО

ФИСКАЛЕН ПРИНТЕР – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Според нас е невъзможно един нормален търговски процес да се осъществява без фискален принтерфискален принтер, който да е съобразен както с тенденциите, така и с постоянните промени в законодателството. Изключително важни за бизнеса Ви са, освен всеки един фискален принтер, и другите електронни продукти, различни от фискален принтер  като касови  и таксиметрови апарати, ПОС системи и електронни електромери, електронни везни и търговско оборудване. Ще бъдете ли доволни обаче, ако въпросният фискален принтер или касов апарат, например, не са качествени и не гарантират сигурността Ви в търговския оборот?

Daisy Tech знаем значението на качеството и сигурността, независимо дали става въпрос за фискален принтер или други електронни продукти. Лидерската ни позиция в разработката, производството и дистрибуцията на продукти като фискален принтер, десетките ни партньори в Близкия Изток, Европа, Азия и Африка, където продаваме и по-голямата част от продукцията си, както и професионалният ни екип са причините, заради които трябва да се доверите на Дейзи.

Опитни дистрибутори от цялата страна работят с нас, за да можете Вие да изберете онзи фискален принтер, от който имате нужда – фискален принтер, с който да се чувствате спокойни.

 

ФИСКАЛЕН ПРИНТЕР – НАДЛЕЖНОТО СЕРТИФИЦИРАНЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Надлежното сертифициране в съответствие в действащото законодателство, било то за касови апарати и актуалната тема с промените в Наредба Н-18, фискален принтер или друг електронен продукт, а не точно фискален принтер, е напълно задължително за всеки сериозен професионалист в нашия сектор. Именно затова Daisy Tech сме сертифицирани по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и ISO45001.

Сертифицирането ни обаче не приключва с гореспоменатото – ние напълно отговаряме на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID). Освен това, Дейзи сме единствената компания в България, производител на електронни електромери, която има модул B и модул D (продуктови и производствени сертификати, изисквани от Европейския Съюз).

Предимствата ни са изключително много – доверете ни се за всеки един фискален принтер, от който имате нужда. Това е фискален принтер, който ще оптимизира ежедневните Ви работни дейности – фискален принтер, гарантиращ Вашето спокойствие по всяко едно време в ежедневния работен процес.

Ние мислим само и единствено за Вас – за да получите най-доброто обслужване и онзи фискален принтер, отговарящ на предпочитанията Ви! Доверете се на Дейзи, намерете Вашия фискален принтер!

 

ФИСКАЛЕН ПРИНТЕР – ФИРМЕНИЯТ НИ ПРОФИЛ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА НАШИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Daisy Tech Ви гарантираме най-доброто обслужване и най-модерните, иновативни и качествени продукти (фискален принтер, POS системи и оборудване, електронни електромери, фискални устройства, таксиметрови апарати, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции). Осъществяваме определени дейности, които са относими и за предлагания от нас фискален принтер, и за другите ни продуктови категории.

Проучване, дизайн, разработка и поддръжка – това са все процеси, в които Дейзи имаме солиден опит и традиции. За нас, като сериозни професионалисти, е от изключителна важност освен с нормативната уредба, винаги да се съобразяваме и с конкретните предпочитания на крайния клиент. Тези предпочитания на клиента, свързани с това кой вид фискален принтер търси той и какви трябва да бъдат характеристиките на този фискален принтер, са нещо, на което ние обръщаме внимание в практиката си.

Затова и всеки път използваме индивидуален подход – не само, когато Ви предлагаме фискален принтер, но и когато търсите електронни електромери, ПОС системи и оборудване, фискални устройства. Лидерската ни позиция в производството и дистрибуцията на фискален принтер и още много електронни продукти, различни от фискален принтер ни задължава постоянно да се развиваме и усъвършенстваме в динамичността и сложността на съвремието ни.

Трябва да отбележим, че освен най-иновативния и ефикасен фискален принтер, вече имате възможност да си закупите новите касови апарати от серията Compact, които са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо последните промени в Наредба Н-18.

 

ФИСКАЛЕН ПРИНТЕР ОТ DAISY TECH – ИЗБЕРЕТЕ КАЧЕСТВОТО НА СУПЕР ИЗГОДНИ ЦЕНИ

На сайта ни имате шанса да разгледате всички продукти, които предлагаме, включително и разнообразието в категорията фискален принтер, с който търговските операции веднага се оптимизират, за да имате още по-успешен бизнес. Разполагате с невероятен избор на супер изгодни цени – електронни везни, таблети, банкнотоброячни машини и детектори за банкноти, POS терминали, електромери, баркод четци, ФУВАС, цялостно оборудване за търговски обекти, аксесоари и видеонаблюдение.

За предлаганото от нас многообразие на фискален принтер,можете да разгледате отделната категория на сайта ни. Разполагамес фискален принтер модел Daisy FX 1300-KL, фискален принтерDaisy FX 1200B1-KL и фискален принтерDaisy FX 1200C-KL. Всички те са модерни, иновативни, сигурни и ефикасни – устройства, които в никакъв случай няма да Ви подведат. Защото добрият фискален принтер е гаранция за успеха Ви в търговския оборот. А всеки наш фискален принтер значи качество.

 

На сайта ни можете да видите още нашите етикетиращи и нефискални принтери – за тях също е характерно разнообразието, при това – на най-добрите цени.

Изберете Daisy Tech, за да улесните и оптимизирате ежедневните търговски дейности!

 

ФИСКАЛЕН ПРИНТЕР – ФИНАЛ

Не пропускайте уникалния шанс да се възползвате и от някоя от нашите невероятни промоции – няма да се изненадаме, ако именно тук намерите онзи фискален принтер, от който имате нужда.

Задължително ни последвайте и във фейсбуккато една значима и модерна компания, ние знаем колко важни са социалните мрежи в съвремието ни. Затова актуализираме постоянно страницата ни, така че да Ви предоставим допълнителна опция именно чрез нея да откриете търсените от Вас електронни продукти.

Искате да се свържете с нас? На сайта ни има информация за контакти – потърсете ни, за да получите прекрасно обслужване и най-ефикасните и модерни продукти. Продукти, които съответстват на действащото законодателство и на Вашите предпочитания.

Солидният световен опит, фирмената ни визитка, сертификатите, които притежаваме, индивидуалният подход към клиентите във всяка една ситуация, висококвалифицираният екип – това са основните причини да се свържете с Daisy Tech.

А свържете ли се нас, на мига ще се убедите, че Дейзи сме точните хора за Вас – именно в нашата компания ще откриете Вашия фискален принтер или други електронни продукти, които Ви трябват.

В Daisy Tech гарантираме най-доброто!

Препоръчани продукти

    Нашите приложения:
    Daisy Manager