За втора поредна година Дейзи Технолоджи ще представи пред широката и професионална аудитория на международното изложение GITEX широка гама от фискални продукти и решения. Всяка година фестивалът събира представители от над 80% от всички технологични компании в света. Посетителите на изложението, което ще се проведе от 18 до 22 октомври тази година, ще открият Дейзи Технолоджи на щанд D4-1 в зала 4.

Новият фискален принтер Daisy FX1300 ще бъде акцент в участието на компанията на изложението. Касовите апарати Perfect и Expert, както и софтуерните решения, благодарение на които данъчните институции в над 10 държави от 3 континента са подобрили, а в някои случаи – многократно увеличили събираемостта на Данък добавена стойност, ще бъдат представени в детайли на вниманието на участниците в едно от най-големите и известни изложения за технологии и иновации в региона на Близкия изток, Африка и Южна Азия.
Като компания, която налага тенденции в областта на фискалните устройства и системи за данъчен контрол, за нас това е шанс да затвърдим успешното си присъствие на пазарите в Близкия Изток, Африка и Южна Азия.

Ежегодно GITEX събира над 142 000 професионалисти от сферата на комуникационните и информационните технологии от над 32 000 технологични компании. Изложението е основано през 1981 година и е смятано за най-големия инкубатор за бизнес контакти за региона на Близкия Изток, Африка и Южна Азия.

35th Gitex Technology Week