ул. Тинтява 15-17
1113 София, България

+359 2 9607141

+359 2 9607185

ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ – DAISY TECH МИСЛИМ ЗА СВОИТЕ КЛИЕНТИ

ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ – НАЧАЛО

Ясно е, че без едно комплексно, сигурно и качествено търговско оборудванетърговско оборудване, на което можете да се доверите по всяко време, Вашият бизнес би изпитал невероятни затруднения, а от това да пострадате какво Вие, така и клиентите Ви. Иновативното, модерно и добро търговско оборудване включва много и най-различни електронни продукти – от електронни везни, касови апарати и други фискални устройства, до принтери, чекмеджета за пари и специална търговска програма. Сами разбирате, че няма как да се доверите на всеки, ако искате да се сдобиете с нужното Ви търговско оборудване, защото това търговско оборудване е важно за развитието и стабилността на бизнес оборота.

В Daisy Tech имаме едно правило, което ни движи в ежедневната ни практика – винаги търсим най-добрата сплав между качество, цена и обслужване, независимо дали става въпрос за необходимото Ви търговско оборудване или нещо друго. Лидерската ни позиция в производството и дистрибуцията на най-различни качествени, нови и модерни електронни продукти, които са в основата на Вашето търговско оборудване е доказателство за нашия професионализъм. Защо трябва да изберете Дейзи, ако имате нужда от перфектното търговско оборудване? Защото ние имаме огромен световен опит, изключително висококвалифициран екип и множество партньори от Европа, Близкия Изток, Африка и Азия, където продаваме и по-голямата част от продукцията ни.

Работим с най-добрите и опитни дистрибутори в цялата страна, които ще направят всичко, което е по силите им, за да Ви съдействат при избора на Вашето търговско оборудване. Предимствата на Daisy Tech са значителни, опитът ни в осигуряването на най-качественото търговско оборудване говори сам по себе си, а освен това ние сме готови непрекъснато да се учим и разиваме съобразно иновациите и технологиите в динамичния съвременен свят.

 

ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ – ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕТЕ DAISY TECH?

Daisy Tech имаме много солиден фирмен профил, който ще Ви убеди да се доверите на всички нашите електронни продукти, независимо дали става въпрос за търговско оборудване или не: принтери, POS системи и оборудване, електронни електромери, фискални устройства, таксиметрови и касови апарати, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции.

С цел да Ви осигурим най-удобното и сигурно търговско оборудване, Дейзи извършваме специфични работни процеси – именно те са една от основните причини да можем да Ви предлагаме най-доброто търговско оборудване и всички наши останали продуктови категории. Нашите електронни продукти, по-голямата част от които съставляват всяко едно модерно и качествено  търговско оборудване са най-прекрасното съчетание между качество и цена, което въобще някой може да Ви предложи и което ще Ви накара да се чувствате спокойни в ежедневните търговски операции.

Проучваме, създаваме дизайн, разработваме, поддържаме – в Daisy Tech имаме много сериозни традиции в тези процеси. Това е една от причините, която вече толкова време ни помага да бъдем лидери в производството и дистрибуцията на търговско оборудване и други електронни продукти. При всеки един случай в практиката ни прилагаме индивидуален подход, съобразен със законодателната уредба и предпочитанията на крайния потребител.

 

ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ – ВИНАГИ СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ СЪС ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО

Надлежното сертифициране съобразно действащото законодателство е нещо изключително важно. То е абсолютно задъжително за компания като нас, независимо дали тя предлага електронни везни като част от търговско оборудване или други електронни продукти, които обикновено се включват в търсеното от Вас търговско оборудване. Daisy Tech е сертифицирана по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и ISO45001.

Освен това, ние сме единствената българска компания, която притежава модул B и модул D – продуктови и производствени сертификати, изисквани от Европейския Съюз за производството на електронни електромери. В допълнение, ние напълно отговаряме и на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) – още едно доказателство за това да изберете нашето търговско оборудване.

Целта ни е да съдействаме за нормалната комуникация между данъчните институции и търговците. Затова винаги се съобразяваме с актуалното законодателство – за да бъдете сигурни и спокойни по всяко време с избраното от Вас търговско оборудване.

Предлагаме на всички клиенти, които притежават старо устройство на Daisy Tech, безплатно бракуване при закупуване на ново устройство от нас – устройство за необходимото Ви търговско оборудване. С тази програма Вие получавате допълнителна гаранция, че всички електронни продукти, включени във Вашето перфектно търговско оборудване отговарят на актуалната законодателна уредба.

Трябва Ви комплексно и сигурно търговско оборудване  с отлично качество и добра цена, на което можете да имате безусловно доверие? Изберете Daisy Tech. Посетете сайта ни и направете своя избор.

Защото в Дейзи винаги мислим за своите клиенти!

 

ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ – БОГАТ ИЗБОР, ИЗГОДНИ ЦЕНИ И ПРЕКРАСНИ ПРОМОЦИИ

Както вече стана ясно, за предлаганото от нас търговско оборудване са характерни качеството и богатият избор на най-изгодните цени – Дейзи Ви предлагаме най-сигурните, модерни и иновативни електронни продукти, които Ви гарантират, че Вашето цялостно търговско оборудване няма да Ви разочарова в рутинните работни дейности. На сайта ни винаги можете да направите своя избор – обособили сме отделна продуктова категория за предлаганото от нас търговско оборудване. То включва касов апарат, електронна везна, баркод скенер, чекмедже за пари и търговска програма (облачно базиран търговски софтуер).

Не пропускайте да преглеждате периодично и актуалните ни промоции – нищо чудно, ако именно някъде сред тях намерите всички онези продукти за търсеното от Вас търговско оборудване. Търговско оборудване, което превръща всяка една обикновена работна операция в истинска наслада и улеснява Вашия бизнес. Търговско оборудване, което няма да Ви разочарова.

Като една модерна и постоянно развиваща се компания,в Daisy Tech знаем важността на социалните мрежи в съвремието ни. Затова постоянно актуализираме нашата фейсбук страница – имате възможност да намерите Вашето търговско оборудване именно тук.

 

ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ ОТ ДЕЙЗИ – ФИНАЛ

Нека да повторим – богатият ни опит, доброто обслужване и професионалният екип са причините, заради които трябва да изберете Daisy Tech, ако Ви трябва търговско оборудване. Онова търговско оборудване, което ние Ви осигуряваме – качествено и на изгодна цена, е търговско оборудване, което няма кой друг да Ви предложи.

Искате ново търговско оборудване? Нещо повече – имате нужда от най-качественото търговско оборудване? Само се свържете с нас и ние ще свършим останалото.

Daisy Tech няма да Ви разочарова!

Препоръчани продукти

    Нашите приложения:
    Daisy Manager