ул. Тинтява 15-17
1113 София, България

+359 2 9607141

+359 2 9607185

КАСОВИ АПАРАТИ – DAISY TECH Е НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАС

КАСОВИ АПАРАТИ – ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИЗБЕРЕТЕ DAISY TECH?

Всички знаем колко важно е Вашите касови апарати да отговарят както на съвременните тенденции и изисквания, така и на конкретната нормативна уредба. Това важи, не само когато става въпрос за касови апарати и въобще фискални устройства, но и когато говорим за други електронни продукти, различни от касови апарати (електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, ПОС системи и оборудване, таксиметрови апарати, оборудване за бензиностанции и др.).

Нашият солиден опит, професионален екип и дистрибуторска мрежа в цялата страна направиха Daisy Tech лидер в разработката, производството и дистрибуцията не само на касови апарати, но и на посочените вече различни от въпросните касови апарати електронни продукти. Ние разполагаме с десетки партньори в Близкия Изток, Азия, Африка и Европа, където се продава и по-голямата част от продукцията ни, независимо дали става въпрос за касови апарати или за ПОС системи, например.

 

КАСОВИ АПАРАТИ – СЕРТИФИЦИРАНЕ СЪОБРАЗНО АКТУАЛНАТА НОРМАТИВНА УРЕДБА

За нас като професионалисти, които винаги трябва да се съобразяват с действащата нормативна уредба, било то във връзка с темата за касови апарати (актуалният казус с Наредба Н-18), или във връзка с нещо друго в нашата област, е от изключително значение надлежното сертифициране. Daisy Tech сме фирма, която е сертифицирана по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и ISO45001, а освен това напълно отговаряме на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID).

Това обаче не е всичко – като допълнително доказателство за това, че при нас можете да получите както най-добрите касови апаратикасови апарати, с които да се чувствате сигурни и спокойни, така и други електронни продукти, е фактът, че ние сме единствената фирма в България, производител на електронни електромери, която притежава онези продуктови и производствени сертификати, изисквани от Европейския Съюз. Това са съответно модул B и модул D.

Избирайки Daisy Tech, Вие избирате най-качествените и сигурни касови апаратикасови апарати, които няма да Ви подведат.

 

КАСОВИ АПАРАТИ – НАШИЯТ ФИРМЕН ПРОФИЛВИ ГАРАНТИРА ПРЕКРАСНО ОБСЛУЖВАНЕ И КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ

За да се убедите, че именно при нас ще получите качествени касови апарати и прекрасно обслужване, държим да Ви запознаем с онези дейности, които са относими както за всички касови апарати, които предлагаме, така и за останалите ни продукти.

Дизайнът и разработката на високотехнологични, модерни и иновативни продукти (като касови апарати), са онова нещо, в което Daisy Tech имаме сериозни традиции. Ние винаги се съобразяваме с онези допълнителни изисквания, които ни поставят нормативната база и крайният потребител. Затова, както за всичките ни касови апарати, така и за останалите ни продукти, извършваме проучване, разработване и поддръжка.

Това обаче далеч не е всичко. Като водещ производител и дистрибутор на касови апарати и други електронни продукти, в Daisy Tech знаем колко е важно постоянно да си готов да се развиваш съобразно иновациите и новите технологии по отношение на касови апарати и фискални устройства, ПОС системи, електронни електромери, оборудване – тоест, всички продукти в нашата специфична област.

Именно поради тази причина, ние винаги използваме индивидуален подход, при това – не само за необходимите Ви касови апарати, съобразно иновациите и технологиите. Целта е ясна – да обезпечим ефективната комуникация между търговците и данъчните институции така че двете страни да бъдат доволни, спокойни и сигурни.

Неслучайно, за да бъде по-лесно и удобно за Вас, сме обособили на сайта ни отделна категория „Нови технологии“. Тук можете да се запознаете с нашата програма „Лоялни клиенти“ – тя, от своя страна, е пряко свързана с промените в нормативната уредба, касаещи Вашите касови апарати. Клиентите на Дейзи вече имат възможност да закупят нови касови апарати от серията Compact, които са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо последните изменения в Наредба Н-18 от 28.09.2018 г.

 

КАСОВИ АПАРАТИ ОТ ДЕЙЗИ – ПРОДУКТИ, ПРОМОЦИИ И ДИСТРИБУТОРИ

Отново във Ваш интерес сме обособили на сайта ни и отделна категория за предлаганите от нас продукти – тук можете да видите огромното разнообразие от касови апарати, които Ви предлагаме – касови апарати, в които трябва да бъдете сигурни.

При Дейзи бихте могли да намерите и мобилни касови апарати, и стационарни касови апарати. Мобилните касови апарати се характеризират с огромно разнообразие – ние можем да Ви осигурим както новите касови апарати Daisy Compact M и Daisy Compact S, отговарящи на новите изисквания, съобразно Наредба Н-18, така и други касови апарати като Daisy eXpert и Daisy Perfect.Разбнообразието е характерно, естествено, и за стационарните касови апарати на Дейзи.

Имате възможността да разгледате и другите ни продукти – електронни везни, принтери, таблети, банкнотоброячни машини и детектори за банкноти, POS терминали, електромери, баркод четци, ФУВАС, цялостно оборудване за търговски обекти, аксесоари и видеонаблюдение – сами виждате, че ние можем да Ви предложим не само касови апарати, било то мобилни касови апарати или стационарни такива.

Бихте могли по всяко време да разгледате и актуалните промоции на Дейзи – нищо чудно именно тук да намерите необходимите Ви касови апарати. Дали сме Ви и достъп до цялата ни дистрибуторска мрежа в страната, за да може по възможно най-бързия и лесен начин да се сдобиете с онези касови апарати, от които имате нужда.

КАСОВИ АПАРАТИ – ВМЕСТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Отново напомняме – богатият световен опит, който имаме, висококвалифицираният ни и професионален екип, готовността ни постоянно да се развиваме, са онези причини, поради които трябва да изберете Daisy Tech, независимо дали търсите касови апарати или други електронни продукти.

Ние Ви гарантираме качествени продукти, съобразени с Вашите изисквания и действащата нормативна уребна, както и възможно най-доброто обслужване. Фирменият ни профил, сертификатите, които притежаваме, и индивидуалният ни подход към клиентите, съобразен с новите технологии са достатъчни доказателства, за да изберете Дейзи.

Както подобава на една модерна, сериозна и постоянно разиваща се компания, в Daisy Tech не подценяваме и значението, което имат социалните мрежи в нашия съвременен свят. Затова можете да ни намерите и във фейсбук – нищо чудно именно в нашата страница да откриете най-подходящите за Вас касови апарати. Страница, която постоянно актуализираме само и единствено във Ваш интерес.

Можете да се свържете с екипа ни през контактната форма, която сме създали на сайта ни. Ако веднъж изберете Дейзи, ще се убедите в нашия невероятен професионализъм и желанието ни да Ви осигурим най-доброто.

Доверете ни се и няма да останете разочаровани!

 

 

Препоръчани продукти

    Нашите приложения:
    Daisy Manager