ул. Тинтява 15-17
1113 София, България

+359 2 9607141

+359 2 9607185

ЧЗВ за електронни везни

Включена ли е метрологичната заверка при покупка на нова електронна везна?

Всички електронни везни, предлагани от нас, са с включена първоначална метрологична заверка. Последваща заверка се извършва периодично(всяка година, съгласно заповед А-616 от 11.09.2018г.на председателя на ДАМТН) или след ремонт, като това е задължение на притежателя/ползвателя на електронната везна.  

Предлагате ли софтуер за създаване на етикети?

С покупката на всяка една от етикетиращите ни везни всеки наш клиент получава абсолютно безплатно софтуер за генериране и редакция на етикети на български език. За съдействие и повече информация можете да се обадите на тел. 02/960 71 85(Търговски отдел).

Подходящи ли са електронните везни за открити пазари?

Всички електронни везни, предлагани от нас, са снабдени с батерии(3 батерии size D), което ги прави изключително подходящи за използване на пазари от открит тип, при които често се случва ел.захранването да прекъсва. Допълнителни предимства са тавата от неръждаема стомана и тъч клавиатурата от изключително издръжлива карбонова мембрана.

Имат ли везните ви CE сертификат?

Всички електронни везни, които се предлагат на пазара от Дейзи имат CE маркировка, която е задължителна за стоки, които се продават на територията на Европейската Икономическа Зона. С поставянето на този знак се декларира, че електронните везни отговарят напълно на европейските изисквания за безопасност, опазване на здравето и околната среда.

Какви са основните разлики между предлаганите от вас електронни везни?

Всички електронни везни, които предлагаме на пазара са ценоизчисляващи, но се различават по други параметри, като например:

  • С или без вграден етикетиращ принтер;
  • С хоризонтален или вертикален клиентски и операторски дисплеи;
  • С възможност за връзка с външни устройства или без комуникационни  портове;
  • С максимално допустимо тегло за измерване 15кг или 30кг.


Препоръчани продукти

    Нашите приложения:
    Daisy Manager