През 2015 всички ще отправят поглед към успеха – Европейско изложение за търговско оборудване и нови технологии EuroCIS 2015.

EuroCIS представя над 235 компании от повече от 22 страни от сферата на комуникационните и информационните технологии. Изложението се посещава от над 7 000 мениджъри и специалисти от цял свят – които осъществяват успешни контакти с партньори.

EuroCIS 2015 отново ще бъде международна бизнес мрежа за всички онези, които са насочени към високите технологии в търговския бизнес. Елате и се насладете на продължението на историята на успеха на EuroCIS.

 

EuroCIS

EuroCIS – абсолютно задължителен за всички експерти в областта на търговията

EuroCIS поставя акцент върху взаимодействието между професионални партньори. Всеки участник и посетител има шанса да обмени полезна информация и експертен опит на най-високо ниво.

През 2015, Дейзи Технолоджи ще участва на EuroCIS и ще има възможността за представи пред широката му аудитория своята гама фискални продукти и решения. По време на изложението Дейзи ще представи своите серии касови апарати – Perfect и Expert и новия си фискален принтер FX1300, успешно реализирани на пазари в Европа, Африка и Азия, както и софтуерните решения, благодарение на които данъчните институции на няколко държави от развиващия се свят са подобрили, а в някои случаи – утроили събираемостта на данък добавена стойност.

Шансът, който се отваря пред нас, като иновативна компания, която налага тенденции в областта на фискалните устройства и системи за данъчен контрол, е да разгърнем още вече успешното си присъствие на пазара в Близкия изток, Африка и Южна Азия. EuroCIS е перфектната възможност и да представим България.

Имаме удоволствието да ви поканим да ни посетите и станете част от EuroCIS 2015. Можете да ни откриете в Зала 10, щанд 10/D32.