header_2014_dates

Всяка година светът се радва на иновациите, възхищава се на смелостта и се любува на красотата на най-добрите технологични продукти, създавани от големите корпорации, малките иновативни производители и титаните на софтуерните разработки. Този фестивал на техническата надпревара се нарича GITEX – едно от най-големите и известни изложения за технологии и иновации в региона на Близкия изток, Африка и Южна Азия.

Ежегодно GITEX събира над 142 000 професионалисти от сферата на комуникационните и информационните технологии от над 32 000 технологични компании, или – над 80% от всички технологични компании в света. На изложението присъстват над 25 000 мениджъри и специалисти от цял свят – които осъществяват успешни контакти с партньори.

GITEX е основан през 1981 година и е смятан за най-големия инкубатор за бизнес контакти за региона на Близкия Изток, Африка и Южна Азия. Една от основните цели на GITEX е да търси и намира нови ниши в технологичния сектор. Обособяването на секции в изложението позвоялява на нови компании да навлизат в тематична среда в изложението и да подобрят резултатите си, а на посетителите – да намират бързо подходящите компании и да получават информацията, която искат.

През 2014, Дейзи Технолоджи ще участва на GITEX и ще има възможността за представи пред широката му аудитория своята гама фискални продукти и решения. По време на изложението, Дейзи ще представи своите серии касови апарати – Perfect и Expert, успешно реализирани на пазари в Европа, Африка и Азия, както и софтуерните решения, благодарение на които данъчните институции на няколко държави от развиващия се свят са подобрили, а в някои случаи – утроили събираемостта на данък добавена стойност.

Шансът, който се отваря пред нас, като иновативна компания, която налага тенденции в областта на фискалните устройства и системи за данъчен контрол, е да разгърнем още вече успешното си присъствие на пазара в Близкия изток, Африка и Южна Азия. GITEX е перфектната възможност и да представим България.

Имаме удоволствието да ви поканим да ни посетите и станете част от GITEX 2014. Можете да ни откриете в Зала 3, щанд D4-1.