ул. Тинтява 15-17
1113 София, България

+359 2 9607141

+359 2 9607185

Дейзи с нов партньор в сферата на дигиталните плащания

В последните месеци, оптимизирането на бизнес процесите в отговор на кризата доведе до гъвкави решения и обещаващи нови партньорства. В тях компаниите целят не само да запазят своя пазарен дял и стабилност, а и да обединят фирмени ценности за привличане на повече доверие. В тази позитивна тенденция на сътрудничество между две или повече компании, българският пазар също има своите добри примери. Споделяме историята на ново и интересно партньорство. Интересно, защото в него две компании с добра репутация, въпреки различния опит, обединяват силните си страни и предоставят продуктов пакет в отговор на клиентските потребности.

30-годишната компания за разработка и производство на касови апарати Daisy Tech и 7-годишната финтех компания myPOS представят интегрирано решение от две устройства, които заедно разширяват възможностите за малкия и средния бизнес.

„От няколко месеца планираме да предложим пакет фискално устройство и в него да комбинираме необходимото решение за плащане в брой с решение за безконтактно плащане. Ние сме сред лидерите в производството на касови апарати и фискални принтери за кешови разплащания. Търсихме партньор за дигиталните плащания и се радваме, че ще работим с myPOS. Реално това е най-споменаваният бранд и терминалите им се срещат много често навсякъде в Европа. Познаването на марката означава доверие и добро клиентско преживяване. Като компания с дългогодишна традиция във финансовия сектор, ние знаем колко важно е клиентите да вярват в продуктите. Сега предлагаме на търговците общо решение, което първо ще им даде по-широки възможности, а в същото време ще намали цената на касовия апарат и ПОС терминала“, споделят от „Дейзи“.

В продуктовото предложение влиза най-продаваният Daisy касов апарат за последните няколко години и един от най-използваните ПОС терминали на myPOS. Compact M е лек и удобен за работа. Батерията му е с гаранция 48 месеца, при 6 до 12 месеца гаранция, предлагана от конкурентите в бранша. Compact M може да се свързва към компютър и да работи със СУПТО, има wi-fi и bluetooth връзка. Атрактивен е с ниската цена към крайни клиенти. В промо пакет с Compact M , „Daisy“ предлагат myPOS Mini терминал. Двете устройства комуникират безжично помежду си чрез bluetooth или посредством кабелна връзка. Когато клиент плаща с карта на ПОС терминала, myPOSMini одобрява трансакцията и изпраща данни към касовия апарат, а той издава както касов бон, така и бележка с всички реквизити на разплащането.

Предложението е атрактивно и определено в крак с тенденцията за дигитализиране на плащанията. Парите в брой постепенно намаляват, а в някои страни – например Швеция –вече се говори за въвеждане на дигитална валута. В началото по-предпазливо, а днес все по-експанзивно, светът се ориентира към картови разплащания и електронни портфейли.

„Партньорството ни с Daisy Tech e логична стъпка в усилията ни да подкрепяме устойчивия растеж на бизнеса и да предлагаме възможности за успех в кризисни условия. За нас това е висока оценка, която идва от компания с традиции и добри бизнес практики. Клиентите на Daisy Compact M ще бъдат спокойни и в ползването на myPOS Mini, възползвайки се от редица наши бизнес услуги, които освобождават средства, необходими за всеки бизнес – пари и време. Нямаме месечни такси, а трансакционнитени такси и добавени безплатни услуги ни правят предпочитан партньор“, коментират от myPOS.

С промо пакета за касов апарат и ПОС терминал сега търговците имат възможност да закупят доказано добри и предпочитани устройства от продуктовите каталози на двете компании с над 25 процента отстъпка в общата им цена.

Още новини

Най-малкият касов апарат, който завладя Балканите

  В началото на 2022г., желаем да Ви представ...

Дейзи с нов партньор в сферата на дигиталните плащания

В последните месеци, оптимизирането на бизнес процесите в отговор на кризата дове...

Дейзи Тех получи финансиране по европейски проект

„Дейзи Тех" АД подписа договор за безвъзмездна финансова помощ по процедура BG16RFOP002-2.077 „Подкрепа за средни пр...

Повишете контрола над бизнеса си с помощта на MyDaisy!

...

Дейзи Тех участва на EuroShop 2020

За поредна година Дейзи Тех АД ще участва като изложител на международното изложени...

Дейзи Тех ще вземе участие в СИХРЕ 2020

За първа година Дейзи Тех ще участва в СИХРЕ- международно изложение за хотелско, ресторантско...

Дейзи Тех участва на #Retail Show 2019 в Интер Експо Център

Дейзи Тех ще вземе участие в първото по рода си за България и на Балканите изложение, посветен...

Дейзи Тех участва на GITEX Technology Week 2019

За поредна година Дейзи Тех ще вземе участие като изложител на международното изложение Gitex...

Продукти на фокус

Хартиена термо ролка (Ф55, ширина 79мм)

Касов апарат Daisy eXpert SX/01-стационарен

LED фенер - голям

Банкното-и монетоброячна машина Safescan 6165

Стойка за баркод четец Daisy 1100/5700

Самозалепващи етикети 58/43 - бели

Хартиена термо ролка (Ф40, ширина 57мм)

Метален сейф- среден

Нашите приложения:
Daisy Manager