ул. Тинтява 15-17
1113 София, България

+359 2 9607141

+359 2 9607185

Дейзи с нов партньор в сферата на дигиталните плащания

В последните месеци, оптимизирането на бизнес процесите в отговор на кризата доведе до гъвкави решения и обещаващи нови партньорства. В тях компаниите целят не само да запазят своя пазарен дял и стабилност, а и да обединят фирмени ценности за привличане на повече доверие. В тази позитивна тенденция на сътрудничество между две или повече компании, българският пазар също има своите добри примери. Споделяме историята на ново и интересно партньорство. Интересно, защото в него две компании с добра репутация, въпреки различния опит, обединяват силните си страни и предоставят продуктов пакет в отговор на клиентските потребности.

30-годишната компания за разработка и производство на касови апарати Daisy Tech и 7-годишната финтех компания myPOS представят интегрирано решение от две устройства, които заедно разширяват възможностите за малкия и средния бизнес.

„От няколко месеца планираме да предложим пакет фискално устройство и в него да комбинираме необходимото решение за плащане в брой с решение за безконтактно плащане. Ние сме сред лидерите в производството на касови апарати и фискални принтери за кешови разплащания. Търсихме партньор за дигиталните плащания и се радваме, че ще работим с myPOS. Реално това е най-споменаваният бранд и терминалите им се срещат много често навсякъде в Европа. Познаването на марката означава доверие и добро клиентско преживяване. Като компания с дългогодишна традиция във финансовия сектор, ние знаем колко важно е клиентите да вярват в продуктите. Сега предлагаме на търговците общо решение, което първо ще им даде по-широки възможности, а в същото време ще намали цената на касовия апарат и ПОС терминала“, споделят от „Дейзи“.

В продуктовото предложение влиза най-продаваният Daisy касов апарат за последните няколко години и един от най-използваните ПОС терминали на myPOS. Compact M е лек и удобен за работа. Батерията му е с гаранция 48 месеца, при 6 до 12 месеца гаранция, предлагана от конкурентите в бранша. Compact M може да се свързва към компютър и да работи със СУПТО, има wi-fi и bluetooth връзка. Атрактивен е с ниската цена към крайни клиенти. В промо пакет с Compact M , „Daisy“ предлагат myPOS Mini терминал. Двете устройства комуникират безжично помежду си чрез bluetooth или посредством кабелна връзка. Когато клиент плаща с карта на ПОС терминала, myPOSMini одобрява трансакцията и изпраща данни към касовия апарат, а той издава както касов бон, така и бележка с всички реквизити на разплащането.

Предложението е атрактивно и определено в крак с тенденцията за дигитализиране на плащанията. Парите в брой постепенно намаляват, а в някои страни – например Швеция –вече се говори за въвеждане на дигитална валута. В началото по-предпазливо, а днес все по-експанзивно, светът се ориентира към картови разплащания и електронни портфейли.

„Партньорството ни с Daisy Tech e логична стъпка в усилията ни да подкрепяме устойчивия растеж на бизнеса и да предлагаме възможности за успех в кризисни условия. За нас това е висока оценка, която идва от компания с традиции и добри бизнес практики. Клиентите на Daisy Compact M ще бъдат спокойни и в ползването на myPOS Mini, възползвайки се от редица наши бизнес услуги, които освобождават средства, необходими за всеки бизнес – пари и време. Нямаме месечни такси, а трансакционнитени такси и добавени безплатни услуги ни правят предпочитан партньор“, коментират от myPOS.

С промо пакета за касов апарат и ПОС терминал сега търговците имат възможност да закупят доказано добри и предпочитани устройства от продуктовите каталози на двете компании с над 25 процента отстъпка в общата им цена.

Още новини

Най-малкият касов апарат, който завладя Балканите

  В началото на 2024г., желаем да Ви представ...

Дейзи Тех АД е основен спонсор на събитието He`s The MAN 2023

He`s The MAN! се провежда за пета поредна година след старта си през 20...

Дейзи с нов партньор в сферата на дигиталните плащания

В последните месеци, оптимизирането на бизнес процесите в отговор на кризата дове...

Дейзи Тех получи финансиране по европейски проект

„Дейзи Тех" АД подписа договор за безвъзмездна финансова помощ по процедура BG16RFOP002-2.077 „Подкрепа за средни пр...

Повишете контрола над бизнеса си с помощта на MyDaisy!

...

Дейзи Тех участва на EuroShop 2020

За поредна година Дейзи Тех АД ще участва като изложител на международното изложени...

Дейзи Тех ще вземе участие в СИХРЕ 2020

За първа година Дейзи Тех ще участва в СИХРЕ- международно изложение за хотелско, ресторантско...

Дейзи Тех участва на #Retail Show 2019 в Интер Експо Център

Дейзи Тех ще вземе участие в първото по рода си за България и на Балканите изложение, посветен...

Продукти на фокус

Електронна везна DSV6

Касов апарат Daisy Compact M

Клиентски дисплей

Банкнотоброячна машина Safescan 2850

Маркиращи клещи SMART 16

Мобилен POS принтер MX 21

Адаптер за касов апарат Daisy Expert SX/01

Цялостно оборудване за търговски обекти

Нашите приложения:
Daisy Manager