ул. Тинтява 15-17
1113 София, България

+359 2 9607141

+359 2 9607185

КАСОВИ АПАРАТИ ЦЕНИ – ДОВЕРЕТЕ СЕ НА DAISY TECH, ИЗБЕРЕТЕ КАЧЕСТВОТО

КАСОВИ АПАРАТИ ЦЕНИ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Няма смисъл да коментираме колко важно е Вашите касови апарати цени да са съобразени както със съвременните иновации и тенденции, така и с актуалната законодателна уредба. Това важи не само за касови апарати цени или други фискални устройства, но и в случаите, когато си търсите електронни продукти, различни от касови апарати цениелектронни везни, принтери, таблети, банкнотоброячни машини и детектори за банкноти, POS терминали, електромери, баркод четци, ФУВАС, цялостно оборудване за търговски обекти, аксесоари и видеонаблюдение.

В Daisy Tech имаме богат световен опит, висококвалифициран екип и дистрибуторска мрежа в цялата страна – предпоставките ни за успех при производството и дистрибуцията както на касови апарати цени, така и на останалите гореизброени електронни продукти, различни от касови апарати цени. Имаме десетки партньори в Азия, Близкия Изток, Африка и Европа – там отива и по-значителната част от нашата сериозна продукция, включително и касови апарати цени.

Имате нужда от касови апарати цени? Доверете се на Дейзи и изберете качеството – няма да останете разочаровани!

 

КАСОВИ АПАРАТИ ЦЕНИ – ВИЗИТКАТА НА DAISY TECH Е ПОКАЗАТЕЛНА

За да бъдете сигурни, че именно при нас ще получите качествени касови апарати цени и чудесно обслужване, държим да Ви представим онези специфични дейности, които извършваме в ежедневната си практика – те са относими както за всички касови апарати цени, които предлагаме, така и за останалите ни продукти, различни от касови апарати цени.

Проучване, дизайн, разработка и поддръжка на иновативни и модерни електронни продукти като касови апарати цени – тук имаме много силни традиции. Наред с всичко останало, в Дейзи винаги се съобразяваме с конкретните предпочитания на крайния клиент, като паралелно с това дейността ни отговаря на всички нормативни изисквания. Както при касови апарати цени, така и при другите ни електронни продукти, винаги използваме строго индивидуален подход.

Готови сме постоянно да се учим и развиваме, независимо дали става въпрос за касови апарати цени или за нещо различно от касови апарати цени – една от причините да бъдем водещ производител и дистрибутор в нашия сектор. POS системи и оборудване, електронни електромери, касови апарати цени и фискални устройства, таксиметрови апарати и още много електронни продукти – Daisy Tech можем да Ви предложим всичко това. За нас е много важно да има сигурност и спокойствие в отношенията между търговците и данъчните институции, а това значи да предлагаме най-добрите и съобразени с законодателството касови апарати цени и електронни продукти.

Неслучайно, за да бъде по-лесно и удобно за Вас, сме обособили на сайта ни отделна категория за нашата програма „Лоялни клиенти“ – тя, от своя страна, е пряко свързана с промените в нормативната уредба, касаещи Вашите касови апарати цени. Клиентите на Дейзи вече имат възможност да закупят нови касови апарати цени от серията Compact, които са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо измененията в Наредба Н-18. Всички клиенти, които имат стари устройства на Daisy Tech, било то касови апарати цени или нещо друго, получават безплатно бракуване при закупуване на нов продукт.

 

КАСОВИ АПАРАТИ ЦЕНИ – С КАКВИ СЕРТИФИКАТИ РАЗПОЛАГАМЕ?

За сериозни професионалисти като нас, които винаги трябва да се съобразяват с действащата законодателна уредба, било то във връзка с темата за касови апарати цени (актуалните промени в Наредба Н-18), или във връзка с нещо различно от касови апарати цени в нашия сектор, е много важно надлежното сертифициране. Daisy Tech сме компания, която е сертифицирана по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и ISO45001, а освен това напълно отговаряме на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID).

Сертифицирането ни обаче не приключва до тук – като допълнително доказателство за това, че Дейзи можем да Ви осигурим както най-качествените и сигурни касови апарати ценикасови апарати цени, които в никакъв случай няма да Ви подведат, е фактът, че ние сме единствената българска компания, производител на електронни електромери, която притежава продуктови и производствени сертификати, изисквани от Европейския Съюз. Това са съответно модул B и модул D.

Избирайки Daisy Tech, Вие избирате да бъдете спокойни с най-подходящите за Вас касови апарати ценикасови апарати цени, на които можете да се доверите безусловно.

 

КАСОВИ АПАРАТИ ЦЕНИ – ПРОДУКТОВО РАЗНООБРАЗИЕ И НЕВЕРОЯТНИТЕ НИ ПРОМОЦИИ

На сайта ни можете да разлгедате всички наши продукти – тук можете да видите огромното разнообразие от касови апарати цени, които Ви предлагаме – касови апарати цени, изключително изгодни от финансова гледна точка, които няма да откриете никъде другаде.

Daisy Tech Ви предлагаме мобилни касови апарати цени, така и стационарни касови апарати цени. За мобилните е характерно разнообразието – ние можем да Ви осигурим както новите касови апарати цени Daisy Compact M и Daisy Compact S, отговарящи на изискванията, съобразно Наредба Н-18, така и други касови апарати цени като Daisy eXpert и Daisy Perfect.Разбнообразието е специфично не само за нашите мобилни касови апарати цени, но и за стационарните ни касови апарати цени.

Отново подчертаваме, че предлагаме и много други продукти – електронни везни, принтери, таблети, банкнотоброячни машини и детектори за банкноти, POS терминали, електромери, баркод четци, ФУВАС, цялостно оборудване за търговски обекти, аксесоари и видеонаблюдение – сами виждате, че Дейзи Ви предоставяме огромни възможности за избор.

В никакъв случай не забравяйте периодично да проверявате и невероятните актуални промоции на Daisy Tech – нищо чудно именно някъде сред тях да намерите онова, което търсите.

 

КАСОВИ АПАРАТИ ЦЕНИ – АКТИВНОСТТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Както подобава на една модерна, сериозна и постоянно разиваща се компания, в Daisy Tech сме наясно какво представляват социалните мрежи и колко важни са те в съвремието. Затова можете да ни намерите и във фейсбук – това е допълнителен шанс да откриете някой от електронните продукти, които предлагаме.

Ние Ви гарантираме качествени продукти, съобразени с Вашите изисквания и актуалното законодателство, както и невероятно обслужване. Визитката на Дейзи, сертификатите, които притежаваме, и индивидуалният ни подход към клиентите, съобразен с иновациите и тенденции са достатъчни доказателства, за да се свържете с нас.

Можете да го направите от контактната форма на сайта ни. Вежднъж установите ли контакт с нас ще се убедите, че на Daisy Tech може да се разчита по всяко време. Ние имаме опит и знаем колко е важна комбинацията между качество, цена и обслужване.

Искате най-добрите касови апарати цени на пазара? – доверете се на Дейзи, изберете качеството.

Препоръчани продукти

    Нашите приложения:
    Daisy Manager