ул. Тинтява 15-17
1113 София, България

+359 2 9607141

+359 2 9607185

КАСОВ АПАРАТ ЦЕНА – DAISY TECH Е ВАШИЯТ ИЗБОР

КАСОВ АПАРАТ ЦЕНА – УВОД

Вашият касов апарат цена е едно от най-важните неща, които ще обезпечат сигурността в бизнеса Ви. Излишно е да казваме колко важно е Вашият касов апарат цена да отговаря на иновациите и тенденциите в сектора, както и на актуалната нормативна уредба. Това в пълна степен важи и за другите електронни продукти: електронни везни, принтери, таблети, банкнотоброячни машини и детектори за банкноти, POS терминали, електромери, баркод четци, ФУВАС, цялостно оборудване за търговски обекти, аксесоари и видеонаблюдение, а не само за касов апарат цена.

В Daisy Tech имаме много сериознадистрибуторска мрежа. Освен това разполагаме с огромен световен опит и изключително професионален екип – сериозни предпоставки за успех както при производството, така и при дистрибуцията както на касов апарат цена, така и на останалите споменати електронни продукти, различни от касов апарат цена. Имаме много партньори в Азия, Близкия Изток, Африка и Европа, като основната част от продукцията ни, включително и касов апарат цена, отива именно там.

Чудите се какъв касов апарат цена да изберете – касов апарат цена, на който може да се доверите напълно? Изберете Дейзи и със сигурност няма да съжалявате за избора си. Избор, който Ви гарантира сигурност и спокойствие.

 

КАСОВ АПАРАТ ЦЕНА – СЕРТИФИКАТИТЕ НИ СА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И КАЧЕСТВО

Ние сме сериозни професионалисти и като такива винаги трябва да сме изрядни спрямо актуалното законодателство, независимо дали става въпрос за касов апарат цена и последните промени в Наредба Н-18, или за нещо различно от касов апарат цена в нашата специфична област. Затова от особено значение е да сме надлежно сертифицирани. Daisy Tech сме сертифицирани по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и ISO45001, а освен това отговаряме на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) – доказателство, че именно при нас ще намерите най-подходящия за Вас касов апарат цена или друг електронен продукт, различен от касов апарат цена.

Сертифицирането ни обаче не се изчерпва до тук – като допълнителен аргумент за това, че Дейзи можем да Ви осигурим най-качествения и сигурен касов апарат цена, който няма да ви разочарова, е фактът, че ние сме единствената българска компания, производител на електронни електромери, която притежава продуктови и производствени сертификати (съответно модул B и модул D), изисквани от Европейския Съюз.

Изберете Daisy Tech, за да бъдете напълно спокойни по всяко време с необходимия Ви касов апарат цена касов апарат цена, който в никакъв случай няма да Ви подведе.

КАСОВ АПАРАТ ЦЕНА – ВИЗИТКАТА НА DAISY TECH НЕ ОСТАВЯ СЪМНЕНИЯ

Бъдете сигурни, че именно Daisy Tech е точното място за Вас – място, от което ще получите най-качествения касов апарат цена и прекрасно обслужване от висококвалифициран екип. За да не оставяме каквито и да било съмнения, държим да Ви представим онези специфични процеси, които осъществяваме в ежедневната си дейност – те са относими както за всеки касов апарат цена, който можем да Ви предложим, така и за другите ни електронни продукти, различни от касов апарат цена.

Проучване, дизайн, разработка и поддръжка – тук имаме много силни традиции. Нашите продукти, като касов апарат цена са иновативни и модерни, съобразени с тенденциите на пазара. Освен това, в Дейзи абсолютно винаги се съобразяваме с конкретните предпочитания на крайния потребител, като едновременно с това дейността ни отговаря на всички законодателни изисквания. Както при касов апарат цена, така и при цялото ни продуктово многообразие, всеки път използваме индивидуален подход – една от основните причини вече толкова много години да сме лидер в сектора, при това – не само при производството и дистрибуцията на касов апарат цена.

Клиентите ни вече имат уникалната възможност да закупят нов касов апарат цена от серията Compact, който е изцяло съобразен и сертифициран спрямо измененията в Наредба Н-18. Всички клиенти, които имат стари устройства на Daisy Tech, било то касов апарат цена или друго устройство, получават безплатно бракуване при закупуване на нов продукт.

Ние сме готови постоянно да се усъвършенстваме, независимо дали Вие имате нужда от касов апарат цена или от нещо различно от касов апарат цена. POS системи и оборудване, електронни електромери и фискални устройства, таксиметрови апарати и още много електронни продукти – Daisy Tech разчитаме на многообразието, качеството, сигурността и обслужването. За нас е много важно да има нормална комуникация между търговците и данъчните институции, а това значи да предлагаме най-добрите и съобразени изцяло с нормативната уредбна модерни и иновативни електронни продукти.

 

КАСОВ АПАРАТ ЦЕНА – ОГРОМЕН ИЗБОР ОТ ПРОДУКТИ И ИЗГОДНИ ПРОМОЦИИ

На нашия сайт можете да видите всички налични наши продукти – тук се срещате с огромното разнообразие на касов апарат цена, което Ви предлагаме – касов апарат цена, който ще Ви гарантира сигурност и спокойствие.

Daisy Tech разполагаме с мобилен касов апарат цена и със стационарен касов апарат цена. Стане ли въпрос за мобилния, изборът е невероятен – ние Ви осигуряваме както новия касов апарат цена Daisy Compact M и Daisy Compact S, отговарящ на изискванията на Наредба Н-18, така и друг касов апарат цена като Daisy eXpert и Daisy Perfect.Огромният избор е характерен не само за мобилния ни касов апарат цена, но и за нашия касов апарат цена със стационарен профил.

В никакъв случай не забравяйте периодично да проверявате и изключително изгодните ни актуални промоцииняма да се изненадаме, ако някъде сред тях намерите онзи продукт, от който имате нужда.

 

КАСОВ АПАРАТ ЦЕНА – КАТО ЗА ФИНАЛ

Дейзи Ви гарантираме качествени продукти, съобразени с Вашите изисквания и актуалната законодателна уредба, както и професионално обслужване. Визитката ни, сертификатите, които притежаваме, и индивидуалният ни подход към всички клиенти, съобразен с иновациите и тенденции са достатъчни доказателства, за да се доверите на нашата компания.

Както подобава на една постоянно развиваща се и моредна компания, ние знаем колко важни са социалните мрежи в съвременното забързано ежедневие. Затова не пропускайте да ни последвате и във фейсбук. Това ще е допълнителна възможност за Вас да следите актуалните новини, свързани с Daisy Tech и наличните ни електронни продукти.

Свъжете се с нас и ние ще се погрижим за останалото като истински професионалисти!

Daisy Tech e вашият избор!

Препоръчани продукти

    Нашите приложения:
    Daisy Manager