ул. Тинтява 15-17
1113 София, България

+359 2 9607141

+359 2 9607185

КАСОВ АПАРАТ – НАЙ-ПРАВИЛНИЯТ ИЗБОР ЗА ВАС Е DAISY TECH

КАСОВ АПАРАТ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Вашият касов апарат е едно от най-важните неща, които ще гарантират сигурността в търговския оборот. Излишно е да коментираме колко важно е всеки касов апарат да отговаря на иновациите и тенденциите, както и на актуалната законодателна уредба. Това в пълна степен важи и за останалите електронни продукти в сектора: електронни везни, принтери, таблети, банкнотоброячни машини и детектори за банкноти, POS терминали, електромери, баркод четци, ФУВАС, цялостно оборудване за търговски обекти, аксесоари и видеонаблюдение, а не само за необходимия Ви касов апарат.

В Daisy Tech работим с най-добрите професионалисти – разполагаме с огромна дистрибуторска мрежа. Освен това имаме невероятен световен опит и висококвалифициран екип – сериозни предпоставки за успех както при производството, така и при дистрибуцията както на всеки касов апарат, така и на останалите споменати електронни продукти, различни от касов апарат. Поддържаме контакт с десетки партньори в Азия, Близкия Изток, Африка и Европа, като основната част от продукцията ни, включително и въпросния касов апарат, отива именно там.

Питате се какъв касов апарат да изберете – касов апарат, на който може да се доверите безусловно? Изберете Daisy Tech и със сигурност няма да съжалявате за избора си. Избор, който обезпечава нормалната комуникация между данъчните институции и търговците.

 

КАСОВ АПАРАТ – КОЕ НИ ОТЛИЧАВА?

Ние сме мястото, на което ще получите най-добрия и сигурен касов апарат и невероятно обслужване от професионалния ни екип. За да разберете какво ни отличава от другите компании, държим да Ви информираме за онези специфични процеси, които осъществяваме в ежедневната си практика – те са относими както за всеки касов апарат, който можем да Ви осигурим, така и за другите ни електронни продукти, различни от касов апарат.

Проучване, дизайн, разработка и поддръжка – тук имаме много силни традиции, а освен това всички нашите продукти, като касов апарат, са иновативни и модерни, съобразени с най-напредничавите тенденции. Предимствата ни обаче не се изчерпват с всичко споменато досега – в Дейзи абсолютно винаги се съобразяваме с конкретните предпочитания на крайния клиент, като едновременно с това дейността ни отговаря на действащата нормативна уредба. Както при всеки наш касов апарат, така и при останалите ни продуктови категории, винаги използваме индивидуален подход – една от основните причини за лидерската ни позиция, при това – не само при производството и дистрибуцията на желания от Вас касов апарат.

Daisy Tech сме готови постоянно да се развиваме, независимо дали Ви трябва касов апарат или нещо различно от касов апарат. POS системи и оборудване, електронни електромери и фискални устройства, таксиметрови апарати и още много електронни продукти –разчитаме на богатия избор, качеството, сигурността и доброто обслужване.

 Клиентите ни вече имат страхотната възможност да закупят нов касов апарат от серията Compact, който е изцяло съобразен с новите изисквания на Наредба Н-18. Всички клиенти, които имат стари устройства на Daisy Tech, било то касов апарат или друго устройство, получават безплатно бракуване при закупуване на нов продукт.

 

КАСОВ АПАРАТ – СЕРТИФИКАТИТЕ НИ СА ДОПЪЛНИТЕЛНА ГАРАНЦИЯ ЗА ВАС

Като опитни професионалисти със сериозна визитка, ние винаги трябва да се съобразяваме с актуалната нормативна уредбна, независимо дали става въпрос за касов апарат и последните изменения в Наредба Н-18, или за нещо различно от касов апарат в нашия специфичен сектор. Затова е изключително важно да сме надлежно сертифицирани. Daisy Tech сме сертифицирани по стандарти ISO 9001, ISO 14001 и ISO45001, а освен това отговаряме на изискванията на Европейската директива на средства за измерване (MID) – допълнителни аргументи, че именно при нас ще намерите най-качествения и подходящ за Вас касов апарат или друг електронен продукт, различен от касов апарат.

Нашите сертификати не се изчерпват само с вече споменатото – като допълнително доказателство за това, че можем да Ви осигурим най-качествения и сигурен касов апарат, който няма да ви подведе, е фактът, че ние сме единствената компания в България, производител на електронни електромери, която притежава продуктови и производствени сертификати – съответно модул B и модул D – изисквани от Европейския Съюз.

Избирайки Daisy Tech, Вие си гарантирате сигурност и спокойствие по всяко време с необходимия Ви касов апараткасов апарат, който ще улесни и оптимизира всички процеси в търговския оборот.

 

КАСОВ АПАРАТ – ПРОДУКТОВО РАЗНООБРАЗИЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ И СТРАХОТНИ ПРОМОЦИИ

На сайта ни можете да се запознаете с всичките ни продукти – тук ще видите както огромния избор на касов апарат, който Ви предлагаме – касов апарат, гарантиращ Ви сигурност и спокойствие – така и цялостното продуктово разнообразие на Daisy Tech.

Ниеразполагаме с мобилен касов апарат и със стационарен касов апарат цена. Говорим ли за мобилния, изборът е богат – при нас можете да намерите както новия касов апарат Daisy Compact M и Daisy Compact S, отговарящ на изискванията на Наредба Н-18, така и друг касов апарат като Daisy eXpert и Daisy Perfect. Огромният избор е специфичен не само за мобилния ни касов апарат, но и за този със стационарен профил.

Не забравяйте винаги да проверявате и страхотните ни актуални промоциинищо чудно, ако някъде сред тях намерите това, което търсите.

 

КАСОВ АПАРАТ – АКТИВНОСТТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК И ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Daisy Tech Ви гарантираме качествени продукти, съобразени с Вашите конкретни предпочитания и действащото законодателство, както и най-доброто обслужване от нашия професионален екип. Визитката ни, сертификатите, които притежаваме, богатият световен опит, сериозните международни партньори и индивидуалният ни подход към всички клиенти, съобразен с модерните тенденции са достатъчни доказателства, за да се изберете Дейзи.

Както подобава на една иновативна и разиваща се компания, ние осъзнаваме значимостта на социалните мрежи днес. Затова не се колебайте да ни намерите и във фейсбук. Това ще е допълнителна опция за Вас да следите актуалните новини, свързани с Daisy Tech и всички наши продукти с характерното за тях многообразие на най-изгодни цени.

Имате нужда от качествен и иновативен касов апарат, който да обезпечи Вашата сигурност в ежедневните търговски операции и да Ви накара да се чувствате спокойни? Ние сме най-правилните хора, на които да се доверите абсолютно безусловно!

Свъжете се с нас и Дейзи ще се погрижим за останалото!

Защото Daisy Tech е най-правилният избор за Вас!

Препоръчани продукти

    Нашите приложения:
    Daisy Manager